Se och hör om samarbetet mellan saneringsfirman FrejaE och kemleverantören MPE International. Texten nedan är ett sammandrag ifrån den video som spelades in av MPE och som återfinns på deras YOUTube-kanal:

 

FrejaE är en mindre saneringsfirma i Norrköping och består av oss Fredrik och Jari. Vi är gamla arbetskompisar sedan över 30 år tillbaka. Då jobbade vi tillsammans och FrejaE startades upp här för ett par år sedan. Vi sysslar med fuktsanering, mögelsanering och klottersanering bland annat.

Samarbete mellan FrejaE och MPE International

FrejaE samarbetar med MPE International som vi har uppskattat mycket för man kan ha en bra dialog och snabba svar om problem som dyker upp vilket man kan diskutera runt. Vi uppskattar att det finns praktisk erfarenhet så att man förstår våra problem i vardagen. En annan sak som har varit väldigt bra med MPE är snabba leveranser. Det är ofta vi beställer och det kan faktiskt dyka upp dagen efter på gårdsplan hos oss vilket vi tycker är extremt bra. Något annat som vi finner trevligt är när vi får tag i Magnus eller när han svänger förbi och vi kan ta ett snack om lite vardagliga saker som händer eller vad vi kanske skulle önska i framtiden. T.ex hur saker ska lösas som miljöproblem som dyker upp i vår värld.

Vi kan varmt rekommendera MPE International om du söker efter en kemleverantör. De är på hugget och vi känner att de är i framkant med att ta fram produkter som passar oss i vardagen. MPE är ett mycket trevligt företag att ha att göra med.