Avfuktning Vind

Problem med fukt och mögel på vinden? Bor du runtomkring Norrköping eller Linköping i Östergötland så kontakta oss på FrejaE så tar våra experter inom fuktsanering och mögelsanering hand om din vind!

Avfuktning vind & mögelsanering

Behov av avfuktning av din vind eller en mögelsanering av vinden? Fukt och mögel på vinden är ett vanligt förekommande problem hos hus- och fastighetsägare. Stiger fukthalten till alltför hög nivå så finns stor risk att svartmögel eller vitmögel bildas och frodas. Svartmögel är här farligast för oss människor att utsättas för ur ren hälsosynpunkt. En oönskad påföljd kan bli att man utvecklar mögelallergi vars symptom huvudvärk, hosta, luftrörsbesvär, rinnande ögon, torr hud och trötthet påverkar vår livssituation negativt.

Risken för fukt- och mögelangrepp är särskilt stor under vinterhalvåret när varm luft tar vägen upp genom huset till vinden och utsidan på taket samtidigt kyls av under vinterkalla dagar och nätter. Så därmed är det, tvärtemot krypgrund, vinterhalvåret som du ska hålla extra uppsikt på vinden.

Känner du av en unken doft eller att det rent av luktar illa från vinden så är det definitivt ett varningstecken. Vinden bör då undersökas omedelbart av en utbildad och erfaren mögelsanerare. Vi på FrejaE hjälper dig gärna med mögelsanering av vinden. Kontakta oss redan idag så sätter vi bollen i rullning med en gång.

 

Så går vi tillväga…

grön ikon för sanering av källare och vind

Telefon eller mailkontakt

Det börjar med ett telefonsamtal eller mail där vi bestämmer en tid för kontroll, vi vill alltid se objekten på plats för att kunna offerera så väl anpassade lösningar som möjligt.

Besök, åtgärdsbehov och förslag

Efter besöket, eller under besöket, går vi igenom och diskuterar eventuella problem. Vid åtgärdsbehov kommer vi med ett förslag på lösning på ert fukt och mögel/mikrobiella problem. Vi går här igenom offerten med er så ni vet vad som skall göras och åtgärdas.

Grön ikon

Beställning av avfuktning och/eller mögelsanering

Vid beställning av åtgärd för ert fukt/mögelproblem så kommer vi överens om datum för avfuktning/mögelsanering och normalt sett sker detta inom ett par veckor om så önskas.

Grön ikon

Resultatgenomgång

Efter utfört arbete går vi igenom insatsen med er så ni har koll på er fastighet.

Välkommen att höra av dig till oss på FrejaE, vi har lösningen på dina fukt- och mögelproblem!

fukt och mögel på vinden

För hög fukthalt på vinden kan orsaka problem och i värsta fall utvecklas till mögel. Kontinuerlig fukt- och mögelkontroll på vinden är att rekommendera.

Jari och Fredrik på FrejaE

Vid fukt- och mögelproblem på vinden rycker vi på FrejaE ut och tar gladeligen hand om saken, förstås i ändamålsenliga skyddskläder!

 

Fuktmätare vind och mögelsanering

Med vår erfarenhet och rätt mätutrustning på plats kan vi göra en noggrann bedömning av skadeläget innan vi åtgärdar problemet.

 

fukt- och mögelsanering av vind

Efter-bild! Så här fint kan resultatet bli efter kvalificerad åtgärdsbehandling av vinden. Vi får ordning på det mesta!