Mögelsanering Krypgrund & Vind

Befinner du dig i eller omkring Östergötland som t.ex. Norrköping, Linköping, Nyköping, Västervik, Tranås och är i behov av mögelsanering av din krypgrund eller vind? Kontakta oss på FrejaE!

Mögelsanera krypgrunden och vinden

FrejaE erbjuder mögelsanering i Östergötland te.x. Norrköping, Linköping, Motala, Mjölby, Finspång, Söderköping och Åtvidaberg. Mögel och fukt är ett väldigt vanligt problem i hus och fastigheter. Men som tur är går det att åtgärda!

Vi får förfrågningar om avfuktning och mögelsanering på grund av olika orsaker. Många gånger börjar det med att man är orolig eller bara vill ta väl hand om sin fastighet. Men det kan också vara som så att man man ska köpa eller sälja sitt hus och då vill säkerställa så att det inte finns några problem med fukt eller mögel.  Vattenläckage i badrum, kök och tvättstuga är andra exempel på källor till fuktproblem.

Eftersom fukt och mögel påverkar vår inomhusmiljö och hälsa negativt så är det viktigt att under jämna mellarum undersöka om det finns några eventuella fukt- och mögelproblem. Visst kan man kanske upptäcka synliga fuktproblem eller lukta sig till mögel själv. Men vid upptäckt bör man då omgående ta reda på hur allvarligt problemet verkligen är genom att ta professionell hjälp. Vi på FrejaE utför mätning av fukt och mögel och återkopplar resultatet samt tar fram ett åtgärdsförslag.

Så går vi tillväga…

Grön ikon

Telefon eller mailkontakt

Det börjar med ett telefonsamtal eller mail där vi bestämmer en tid för kontroll, vi vill alltid se objekten på plats för att kunna offerera så väl anpassade lösningar som möjligt.

Besök, åtgärdsbehov och förslag

Efter besöket, eller under besöket, går vi igenom och diskuterar eventuella problem. Vid åtgärdsbehov kommer vi med ett förslag på lösning på ert fukt och mögel/mikrobiella problem. Vi går här igenom offerten med er så ni vet vad som skall göras och åtgärdas.

Grön ikon

Beställning av avfuktning och/eller mögelsanering

Vid beställning av åtgärd för ert fukt/mögelproblem så kommer vi överens om datum för avfuktning/mögelsanering och normalt sett sker detta inom ett par veckor om så önskas.

Grön ikon

Resultatgenomgång

Efter utfört arbete går vi igenom insatsen med er så ni har koll på er fastighet.

Välkommen att höra av dig till oss på FrejaE, vi har lösningen på dina fukt- och mögelproblem!

Vitmögel på vinden

För höga fukthalter på vinden eller i källaren/krypgrunden kan leda till att vitmögel bildas.

Avfuktning vind och mögelsanering

Ibland ser det ut som det har brunnit, men mögel kan se olika ut beroende på i vilken omfattning problemet är.

Mögel i källare

Före-bild! Långt gångna fukt- och mögelproblem kräver rätt åtgärd i form av specialanpassad avfuktning och mögelsanering.

Färdigt resultat efter avfuktning och mögelsanering

Efter-bild! Så här fint kan resultatet bli efter kvalificerad åtgärdsbehandling. Vi får ordning på det mesta!