Tjänster

Sanering av fukt, mögel och klotter i Östergötland

Frejae hjälper er med olika typer av saneringar som mögel, fukt och klotter. Vi hjälper kunder runt om hela Östergötaland men främst i Linköping och Norrköping. Vi är experter inom specialiserade saneringstjänster och hjälper företag, privatpersoner och organisationer.

Vi hjälper er med saneringen och fönsterputsningen i Norrköping, Linköping, Finspång, Katrineholm, Nyköping, Åtvidaberg, Söderköping, Valdemarsvik, Västervik, Vimmerby, St. Anna, Östergötland Vind samt krypgrund mm.

Fukt- och mögelkontroller i villa och småhus

Fuktskador är ett vanligt förekommande i villor och mindre småhus. Det vanligaste är att man får en fuktskada i källaren som sedan tar sig vidare upp i huset. Om man under en längre tid har en fuktskada i sin villa kan det bildas mögel. Om man misstänker att man har en fuktskada är det viktigt att kontrollera detta i tid innan problemet förvärras. Vi utför professionella fukt och mögelkontroller i Linköping och Norrköping!

Vi sanerar och installerar avfuktare vid mögel

Vi hjälper Dig med problem med mikrobiell tillväxt som mögel i alla dess former, svartmögel, vitmögel mm, vi sanerar samt installerar avfuktare för att problemet ej ska uppstå igen, vi installerar givetvis också förebyggande. Vi är det lilla företaget med lång erfarenhet och genuina kundrelationer.

Sanering av vid och avfuktning i krypgrunder

Vind sanering och avfuktning och Krypgrunder med marktäckning

Kontakta Fredrik Erichsen för ytterligare information kring fuktsanering och mögelsanering

070 845 45 36 eller E-post: freja@allono.se

Effektiv Klottersanering 

Jari Leppälahti är vår saneringstekniker med över 30 års erfarenhet som hjälper er att effektivt sanera bort klotter på väggar, tåg och lastbilar. Vi hjälper er med hela klottersaneringen och kan även erbjuda klotterskydd för att skydda din fasad om det skulle ske igen.

Vid en klottersanering används Högtryck, hetvattentvättning med miljövänliga kemikalier (biologiskt nedbrytbara)

Byggstädning, fönsterputsning och tvättning uppfräschning av uthus, avfallsrum etc.

Akututryckning

Kontakta Jari Leppälahti för ytterligare information

070 721 55 17 eller E-post: freja@allono.se